Ακόμα σκέφτεστε να κάνετε διαφήμιση στο ραδιόφωνο;2.200.000 ακροατές ακούνε ραδιόφωνο κάθε μέρα στην Αττική, 600.000 στη Θεσσαλονίκη και χιλιάδες ακόμα στην Ελληνική περιφέρεια! Επικοινωνήστε για να διαμορφώσουμε το δικό σας πλάνο διαφήμισης! Ενισχύστε τις πωλήσεις σας, αναπτύξτε το brand σας!
Ακόμα σκέφτεστε να κάνετε διαφήμιση στο ραδιόφωνο;2.200.000 ακροατές ακούνε ραδιόφωνο κάθε μέρα στην Αττική και 600.000 στη Θεσσαλονίκη! Επικοινωνήστε για να διαμορφώσουμε το δικό σας πλάνο διαφήμισης! Ενισχύστε τις πωλήσεις σας, αναπτύξτε το brand σας!
180 spots 20 sec. Τα πλάνα ανατπύσσονται σε διάστημα δύο εβδομάδων, ενώ περιλαμβάνονται αναφορές και δωροθεσίες βιβλίων σε επιλεγμένες εκπομπές και παραγωγούς. Δωρέαν η δημιουργική διαμόρφωση και παραγωγή του σποτ.