ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
TOP 10 AD PLANS
TOP 10 Πλάνα Διαφήμισης
Επιλέξτε ένα πλάνο για να δείτε πληροφορίες ή κατεβάστε το pdf
DOWNLOAD PDF
  1. Athens top 10 YOUNGS
  2. Athens top 10 WOΜΕΝ
  3. Athens top 10 ΜΕΝ
  4. Athens mix 1
  5. Thessaloniki Large Mix
  6. Greece Mix - μεγάλες Πόλεις
ΕΙΔH
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
80s
lounge Jazz
Αθλητικά
Διάφορα Ελληνικά
Διεθνής Μουσική
Ελληνικά - Ξένα Hits
Ελληνική Mainstream
Εναλλακτικοί
Ενημερωτικά
Έντεχνα
Θρησκευτική
Κλαρίνα
Κλασική
Κρατικά
Κρητικά
Λαϊκά
Ξένη Mainstream
Ξενόγλωσσα
Παιδικά
Παραδοσιακά
Ποντιακά
Ροκ
DOWNLOAD APPLICATION

Διαμορφώστε το δικό σας πλάνο διαφήμισης!

Τι είναι η Radiohype;

H Radiohype σας παρέχει υπηρεσίες διαφήμισης στο ραδιόφωνο και δυνατότητα διαμόρφωσης των δικών σας media plans μέσω της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας X-RADIO PLANNER (διαμόρφωση πλάνων διαφήμισης σε 700 ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα) καθώς και δημιουργικό, διαμόρφωση και παραγωγή ραδιοφωνικών σποτ.

Γιατι radiohype;

Η radiohype παρέχει ένα πολύ ισχυρό περιβάλλον προσπέλασης των ραδιοφωνικών σταθμών με εύκολο και εποπτικό τρόπο παρέχοντας ταυτόχρονα πληροφορίες για τους σταθμούς.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ: Αποδίδει η διαφήμιση στο ραδιόφωνο;

Το ραδιόφωνο ακούγεται στο σπίτι, σε καταστήματα, γραφεία, χώρους εστίασης, μετακινήσεις όλες τις ώρες της ημέρας και έχει φανατικούς ακροατές. Ενημερώνει, ψυχαγωγεί, κάνει παρέα ενώ αποτελεί ένα ισχυρά αλληλεπιδραστικό μέσο μιας και σε πολλές περιπτώσεις οι ακροατές σχολιάζουν και επικοινωνούν με τους παραγωγούς στις διάρκεια των εκπομπών. Παράλληλα αποτελεί ένα προσιτό και στοχευμένο εργαλείο διαφήμισης που μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση της ετιαρείας σας και των πωλήσεών σας.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο ραδιόφωνο;

Κάθε ραδιοφωνικός σταθμός χαράζει τη δική του εμπορική και τιμολογιακή πολιτική. Τα κόστη ωστόσο ρυθμίζονται και με βάση την αγορά, την προσφορά και τη ζήτηση, την ακροαματικότητα κάθε σταθμού, την εποχικότητα καθώς επίσης τη διάρκεια και τον όγκο των διαφημιστικων μηνυμάτων. Το ραδιόφωνο είναι γενικώς ένα ευέλικτο μέσο διαφήμισης με πολλές δυνατότητες επιλογών που επιτρέπει τη διαχείριση μικρών μέχρι μεγάλων προυπολογισμών. Ενδεικτικά αναφέρουμε οτι ένα μέσο ραδιοφωνικό πρόγραμμα αναπτύσσεται σε 14 ημέρες, περιλαμβάνει 4-10 σταθμούς, 2 έως 4 σπότ ημερησίως διάρκειας 20-30 sec και μπορεί να κοστίζει για την Αθήνα απο 3.000 έως και 6.000 ανάλογα με την εκλογή των σταθμών και επιμέρους παραμέτρων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω και να διαμορφώσουμε το δικό σας πλάνο διαφήμισης. Ενδεικτικά κόστη και προγράμματα μπορείτε να δείτε εδώ.

Σε ποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς;

H Radiohype συνεργάζεται με δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια. Μαζί θα δούμε ποιές είναι οι περιοχές που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προβολής για τα προϊόντα σας και ποιοι είναι οι ιδανικοί σταθμοί σε κάθε περίπτωση. Στο τελικό σας πλάνο μπορεί να περιλαμβάνονται σταθμοί απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Γιατι με εμάς;

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των media είμαστε οι ιδανικοί συνεργάτες. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού ραδιοφωνικών πλάνων για μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα του μηνύματός σας. Εκτός απο το πλάνο των ραδιοφωνικών εμφανίσεων σχεδιάζουμε πλάνα εβδομαδίαιας δωροθεσίας, αναφορών απο επιλεγμένους παραγωγούς,tag hour προβολές, χορηγίες και events με live αναμεταδόσεις. Επίσης επιλέγουμε τους καταλληλότερους σταθμούς με βάση το δημογραφικό προφίλ των πελατών σας και παρέχουμε το δημιουργικό σχεδιασμό του σεναρίου και την παραγωγή του ραδιοφωνικού σποτ.

Τρόποι διαφημιστικής αξιοποίησης του ραδιοφώνου.

Η εταιρεία

H Radiohype αποτέλει τμήμα της εταιρείας τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών "VideoWorld" που εξειδικεύεται στη διαμόρφωση διαφημιστικών πλάνων στο ραδιόφωνο. Με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης στα ραδιόφωνα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και περιφέρειας που συμπεριλαμβάνουν πάνω από 700 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με εμπειρία στο χώρο της Ελληνικής αγοράς σας προτείνουμε τις βέλτιστες και αποδοτικότερες λύσεις ραδιοφωνικής διαφήμισης που θα ενισχύσουν την εταιρική σας ταυτότητα και την καθιέρωση των προϊόντων - υπηρεσιών σας στην αγορά. Σε όλα τα προγράμματα-πλάνα παρέχουμε δωρεάν τη διαμόρφωση, δημιουργικό σχεδιασμό σεναριών και την παραγωγή από επαγγελματίες εκφωνητές.

Πολιτική απορρήτου

Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται σε εμάς [ e-mail ] χρησιμοποιούνται για την προσωποποιημένη διαμόρφωση του ιστοτόπου για εσάς, την ενεργοποίηση της χρήσης των διαθέσιμων υπηρεσιών σας στον ιστότοπο μας [διαμόρφωση πλάνων διαφήμισης, διαμόρφωη λίστας αγαπημένων, αποστολή μηνύματων] καθώς και την αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας. Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί 2 cookies ώστε να μπορεί να σας θυμάται την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε εφόσον το επιθυμείτε. Όποτε θελήσετε μπορείτε να κάνετε διαγραφή των στοιχείων σας.

Εχουμε διαμορφώσει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές καθώς και προγράμματα διαφήμισης για:

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για διαφήμιση στο ραδιόφωνο επικοινωνήστε στα:

Τηλ: 215 5051 901
Τηλ: 2111157418

e-mail: contact@radiohype.gr