ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Χειμερινές εκπτώσεις 2022
Χειμερινές εκπτώσεις 2022
πλάνα διαφήμισης
 1. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - ATHENS [TOP TEN YOUNGS]
 2. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - ATHENS [TOP TEN WOMEN]
 3. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - ATHENS [TOP 10 MEN]
 4. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - XMAS NEWS & SPORTS
 5. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - ATHENS DYNAMIC AUDIENCE
 6. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - ATHENS XL
 7. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - THESSALONIKI
 8. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - THESSALONIKI LARGE
 9. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022 - GREECE - BIG CITIES
Διαφήμιση στο Ραδιόφωνο
|
215 5051 901

ΕΙΣΟΔΟΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ

mail :

password :

remember me :
[ we use a cookie to remember you next time you log in ]

Με τη νέα μοναδική και καινοτόμα πλατφόρμα της radiohype μπορείτε να κάνετε άμεση διαχείρηση της ραδιοφωνικής σας διαφήμισης! Με το admin panel της radiohype μπορείτε:

 • Να διαμορφώσετε ένα ή περισσότερα διαφορετικά πλάνα διαφήμισης σε ημερομηνίες που επιθυμείτε επιλέγοντας τις περιοχές και τους σταθμούς που ταιριάζουν στο προφίλ των ακροατών σας.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες εκδοχές και συνδυασμούς προγραμμάτων και ραδιοφωνικών σταθμών και να συγκρίνετε τα κόστη προβολής ώστε να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα για τον προϋπολγισμό σας.
 • Να ακούσετε live όλους τους σταθμούς που επιλέξατε και να δείτε πληροφορίες για τον κάθε ένα ώστε να διασφαλίσετε οτι αντιστοιχεί στο προφίλ που επιθυμείτε
 • Να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και δημογραφικά στοιχεία στις περιοχές εκπομπής όλων των ραδιοφωνικών σταθμών (FM) στην Ελλάδα (812)
 • Εφόσον πραγματοποιήσετε κάποιο ραδιοφωνικό πλάνο η RADIOHYPE θα διαμορφώσει για εσάς δωρεάν το δημιουργικό σενάριο και την παραγωγή του ραδιοφωνικού σποτ με εμπείρους κειμενογράφους και επαγγελματίες εκφωνητές
 • Επιπλέον είμαστε δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με όποια πληροφορία χρειαστείτε γύρω απο τη διαφήμιση ώστε να βελτιστοποιήσουμε τον προύπολογισμό σας και να δημιουργήσουμε αποδοτικές διαφημσίσεις και προγράμματα που διαμορφώσουν ισχυρό brand awarness, όπως και άμεσα ή έμμεσα οικονομικά οφέλη για την επιχείρηση σας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε!
 • Το ραδιόφωνο ακούγεται στο σπίτι, σε καταστήματα, γραφεία, χώρους εστίασης, μετακινήσεις όλες τις ώρες της ημέρας και έχει φανατικούς ακροατές. Ενημερώνει, ψυχαγωγεί, κάνει παρέα ενώ αποτελεί ένα ισχυρά αλληλεπιδραστικό μέσο μιας και σε πολλές περιπτώσεις οι ακροατές σχολιάζουν και επικοινωνούν με τους παραγωγούς στις διάρκεια των εκπομπών. Παράλληλα αποτελεί ένα προσιτό και στοχευμένο εργαλείο διαφήμισης που μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση της ετιαρείας σας και των πωλήσεών σας.