ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
BACK TO SCHOOL 2021
Σεπτέμβριος 2021
Προτάσεις διαφήμισης
 1. BackToSchool Athens
 2. BackToSchool Athens [γονείς - παιδιά]
 3. ΑΘΗΝΑ TOP 10 ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
 4. ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1
 5. ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2
 6. ΚΥΠΡΟΣ MIX 1
 7. ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ MIX 1
 8. ΑΘΗΝΑ MIX ΧΧ-LARGE [37]
Διαφήμιση στο Ραδιόφωνο
|
215 5051 901
ΕΙΣΟΔΟΣ

mail :

pass :ΕΓΓΡΑΦΗ

mail :

pass :
Με τη νέα μοναδική και καινοτόμα πλατφόρμα της radiohype μπορείτε να κάνετε άμεση διαχείρηση της ραδιοφωνικής σας διαφήμισης! Με το admin panel της radiohype μπορείτε:

 • Να διαμορφώσετε ένα ή περισσότερα διαφορετικά πλάνα διαφήμισης σε ημερομηνίες που επιθυμείτε επιλέγοντας τις περιοχές και τους σταθμούς που ταιριάζουν στο προφίλ των ακροατών σας.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες εκδοχές και συνδυασμούς προγραμμάτων και ραδιοφωνικών σταθμών και να συγκρίνετε τα κόστη προβολής ώστε να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα για τον προϋπολγισμό σας.
 • Να ακούσετε live όλους τους σταθμούς που επιλέξατε και να δείτε πληροφορίες για τον κάθε ένα ώστε να διασφαλίσετε οτι αντιστοιχεί στο προφίλ που επιθυμείτε
 • Να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και δημογραφικά στοιχεία στις περιοχές εκπομπής όλων των ραδιοφωνικών σταθμών (FM) στην Ελλάδα (812)
 • Εφόσον πραγματοποιήσετε κάποιο ραδιοφωνικό πλάνο η RADIOHYPE θα διαμορφώσει για εσάς δωρεάν το δημιουργικό σενάριο και την παραγωγή του ραδιοφωνικού σποτ με εμπείρους κειμενογράφους και επαγγελματίες εκφωνητές
 • Επιπλέον είμαστε δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με όποια πληροφορία χρειαστείτε γύρω απο τη διαφήμιση ώστε να βελτιστοποιήσουμε τον προύπολογισμό σας και να δημιουργήσουμε αποδοτικές διαφημσίσεις και προγράμματα που διαμορφώσουν ισχυρό brand awarness, όπως και άμεσα ή έμμεσα οικονομικά οφέλη για την επιχείρηση σας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε!
 • Το ραδιόφωνο ακούγεται στο σπίτι, σε καταστήματα, γραφεία, χώρους εστίασης, μετακινήσεις όλες τις ώρες της ημέρας και έχει φανατικούς ακροατές. Ενημερώνει, ψυχαγωγεί, κάνει παρέα ενώ αποτελεί ένα ισχυρά αλληλεπιδραστικό μέσο μιας και σε πολλές περιπτώσεις οι ακροατές σχολιάζουν και επικοινωνούν με τους παραγωγούς στις διάρκεια των εκπομπών. Παράλληλα αποτελεί ένα προσιτό και στοχευμένο εργαλείο διαφήμισης που μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση της ετιαρείας σας και των πωλήσεών σας.